Foarte fina si dulce.
Avem nevoie de :
5 oua
500 ml lapte
250 gr zahar
vanilie.
Intr-un vas se topesc 150gr de zahar si se toarna in cupe captusind peretii interiori cu zaharul topit.
Separat se face crema:ouale se bat spuma cu zaharul ramas, se adaoga laptele si esentele.Crema se toarna in cupe care sunt puse intr-o tava cu apa la coptor timp de 40-45 min ,pana se rumeneste deasupra.Se da la rece cateva ore.
Avem nevoie de :
5 oua
500 ml lapte
250 gr zahar
vanilie.
Intr-un vas se topesc 150gr de zahar si se toarna in cupe captusind peretii interiori cu zaharul topit.
Separat se face crema:ouale se bat spuma cu zaharul ramas, se adaoga laptele si esentele.Crema se toarna in cupe care sunt puse intr-o tava cu apa la coptor timp de 40-45 min ,pana se rumeneste deasupra.Se da la rece cateva ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune parerea ta!!!