Pufoasa cu nectarine si caise
Buna . Pentru ca e vremea fructelor proaspete am profitat si eu putin pentru a face ceva dulce .... Nectarinele si caisele se pot inlocui cu visine , cirese , afine , mure , piersici , etc .
Pentru o tava de ~ 20/30 cm am folosit :
- 5 oua ;
- 100 ml apa ;
- 150 gr zahar ;
- 50 ml ulei ;
- 200 gr faina + PC ;
- vanilie , coaja lamaie , sare ;
- nectarine si caise .
Se bat albusurile spuma cu un varf de sare , se adaoga apa si zaharul putin cate putin . Se omogenizeaza bine galbenusurile cu uleiul si se incorporeaza usor in albusuri . la sfarsit de pune faina cernuta cu PC si esentele .
Am turnat compozitia in tava tapetata cu ulei si faina si am pus fructele taiate bucati . Se da la cuptorul preincalzit pana la testul cu scobitoarea .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune parerea ta!!!