Papanasi cu smantana si dulceata
Pentru aproximativ 15 bucati de papanasi avem nevoie de:
- 300 gr. branza de vaci ;
- 200 gr. faina ;
- 3 oua ;
- 100 gr. zahar ;
- zahar vanilat ;
- 1 lg bicarbonat de sodiu / praf de copt ;
- 100 ml ulei + ulei pentru pajit ;
- sare ; coaja de lamaie;
- smantana si dulceata .
Batem spuma albusurile cu zaharul .
Omogenizam bine galbenusurile cu uleiul , cu branza , faina + praful de copt si incorporam bine in albusuri .
Luam cu lingura din compozitie.formam bile , le turtim si facem o gaura cu un pahar foarte mic si le punem la prajit in uleiul foarte incins pentru cateva minute pana cand se rumenesc putin .
Ii servim calzi cu smantana si dulceata , eu am avut inceput un borcan cu dulceata de afine .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune parerea ta!!!