luni, 19 martie 2012

Crema de cocos

Crema de cocos

     Cine adora cocosul aceasta e o crema ce se preteaza la torturi cat si la prajituri. 
Ingrediente: - 100 gr. cocos;
             - 4 lg. zahar;
             - 360 ml. lapte;
             - 3 lgt. amidon;
             - 6 lg. apa;
             - 300 ml frisca;
             - 3 lg lichior cocos;
             - 1 plic gelatina.
      Laptele si zaharul se pun la incalzit. Cand zaharul e topit se adaoga amidonul dizolvat in 3 lg de apa rece, dupa ce se incorporeaza bine se fierbe tot la BM pana devine o crema groasa. Se da deoparte si se pune cocosul si lichiorul, se da la rece.
      Gelatina se hidrateaza cu 3 lg de apa rece, se topeste la BM si se incorporeaza in crema de mai sus.
      Se bate spuma frisca si se amesteca bine cu crema rezultata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea ta!!!