Crema de cocos
Cine adora cocosul aceasta e o crema ce se preteaza la torturi cat si la prajituri.
Ingrediente: - 100 gr. cocos;
- 4 lg. zahar;
- 360 ml. lapte;
- 3 lgt. amidon;
- 6 lg. apa;
- 300 ml frisca;
- 3 lg lichior cocos;
- 1 plic gelatina.
Laptele si zaharul se pun la incalzit. Cand zaharul e topit se adaoga amidonul dizolvat in 3 lg de apa rece, dupa ce se incorporeaza bine se fierbe tot la BM pana devine o crema groasa. Se da deoparte si se pune cocosul si lichiorul, se da la rece.
Gelatina se hidrateaza cu 3 lg de apa rece, se topeste la BM si se incorporeaza in crema de mai sus.
Se bate spuma frisca si se amesteca bine cu crema rezultata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune parerea ta!!!